Οι συγγραφείς της Γαύδου σε άλλο νησί

Χτες ανακοινώθηκαν τα διηγήματα που διακρίθηκαν στον Διαγωνισμό Σύντομου Διηγήματος με θέμα το φθινόπωρο από το eyelands και τις εκδόσεις Παράξενες Μέρες. Με μεγάλη χαρά η οργανωτική ομάδα του Φεστιβάλ της Άμμου διαπίστωσε ότι ανάμεσα στους διακριθέντες βρίσκονται και τρεις από τους συγγραφείς που συμμετείχαν στο 1ο Φεστιβάλ της Άμμου και κείμενα τους συμπεριλήφθηκαν και στο βιβλίο του φεστιβάλ, “Αμμογραφήματα”

Συγχαρητήρια λοιπόν στην Κλειώ Βλαχάκη, την Αντριάνα Μίνου και τον Pascal Mullon, των οποίων τα διηγήματα θα εκδοθούν ως μέρος της ανθολογίας με τίτλο “Φθινόπωρο” που θα κυκλοφορήσει φέτος το φθινόπωρο από τις εκδόσεις Παράξενες Μέρες. Κριτής του διαγωνισμού ήταν η συγγραφέας και κριτικός τέχνης, Καίτη Στεφανάκη. Στη Γαύδο γίναμε κάτι σαν οικογένεια και πάντα συγκινούμαστε όταν βλέπουμε τα μέλη της οικογένειας της Άμμου να ταξιδεύουν και να δημιουργούν και σε άλλα νησιά.

mazi

Advertisements

One thought on “Οι συγγραφείς της Γαύδου σε άλλο νησί

  1. Ευχές για συγγραφικές και εκδοτικές επιτυχίες!!!…, και στο 2016!!!!!… Συγχαρητήρια για την όλη υπέροχη και Μεγάλη σας προσπάθεια!… Ο Λόγος, ας επικρατήσει!…, για να γίνει ο κόσμος καλύτερος!…, που παίρνοντας το Λ ό γ ο !.., να τον μετουσιώσει σε Π ρ ά ξ η !…, για ένα κόσμο πιο Ανθρώπινο…
    Την Εκτίμηση μου…

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s