Σχέδια στην άμμο, έκθεση στο φεστιβάλ!

αφίσα για έκθεση

το φεστιβάλ της Άμμου θα έχει και την έκθεσή ζωγραφικής του. Στο «Σπίτι των Εξόριστων» που δέχτηκε ευγενικά να φιλοξενήσει τα έργα Digital Art του Δημήτρη Τούλιου στη διάρκεια του φεστιβάλ. Η έκθεση θα είναι χαριστική! Τι σημαίνει αυτό; Ότι οταν κλείσει, το κοινό, με προτεραιότητα όσων συμμετέχουν στο φεστιβάλ θα μπορεί να αποκτήσει όποιον πίνακα (διαστάσεις 21Χ29cm) του αρέσει. Δωρεάν. Απλώς θα πάρετε τον πίνακα που θέλετε!

Το νοτιότερο και το πιο πρωτότυπο, αυτοσχέδιο, αυθόρμητο φεστιβάλ της Ευρώπης σας περιμένει!

***

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΥΛΙΟΣ  (αυτοπαρουσίαση)

Γεννήθηκα στην Πάτρα το’66. ΄Εχω δυο παιδάκια. Αν και ασχολούμαι κυρίως με το λόγο (ποίημα-διήγημα-τραγούδι) εδώ και είκοσι χρόνια θέλησα να διαταράξω την επιφάνεια της πραγματικότητάς μου με μια άλλη δική μου,εικονική. Έτσι άρχισα να σχεδιάζω με μολύβι,στυλό και με τα πλήκτρα του υπολογιστή χωρίς όμως να υπολογίζω στο αποτέλεσμα. Μα κι εκείνο δεν υπολόγιζε σε μένα κι έτσι προέκυψαν τα όποια σκίτσα μου και η digital ζωγραφική. Και μ’αυτήν, εκτός των άλλων, σχεδιάζω να πορευτώ στο μέλλον. Τυφλό ποντίκι μ’οδηγεί, ανοίγει λαγούμια προς την ελευθερία μου.

Συμμετείχα στην 19η και 20η έκθεση γελοιογραφίας στο Λαφύστι, σε φεστιβαλ γελοιογραφιας με θέμα το γάμο στον Πύργο Σαντορίνης και στο φεστιβαλ της κνε Λιβαδειάς, με θέμα το προσφυγικό, φετος. Επίσης, έχω φιλοτεχνήσει στο παρελθόν το εξώφυλλο δύο  ποιητικών συλλογών του Χαραλαμπου Αθανασοπουλου. Δύο σκίτσα μου έχουν δημοσιευθεί στο περιοδικό ΦΑΡΦΟΥΛΑΣ συνοδεύοντας  ποιηματα κι ένα ακόμη στο ζακυνθινό περιοδικο Ραπόρτο.  Κι άλλο ενα στη συλλογή διηγημάτων «τρενογραφιες» μαζί με ένα διηγημα.

Οι ”παράξενες μέρες” που ήρθαν με τίμησαν με τη συνεργασία τους κι έκανα δύο εξώφυλλα για βιβλία τους. Στο ”eyelands” μου έχει επιτραπεί να κρεμάω, πού και πού στις γωνιές του ,τα καδράκια μου. Όσο για τις παράξενες μέρες που έπονται τις περιμένω να φέρουν περισσότερη φαντασία παρά εξουσίες.

**

ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΑΜΜΟΥ/ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΕΚΘΕΣΗ DIGITAL ART ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΟΥΛΙΟΥ/ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΕΞΟΡΙΣΤΩΝ/ ΣΑΡΑΚΗΝΙΚΟ ΓΑΥΔΟΥ/ 22-23-24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016/ ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s