Οι συγγραφείς της Άμμου

Απόστολος Λαγαρίας, Γεωργία Μαμά, Αντριάνα Μίνου και Αντώνης Τσιρικούδης  που έχουν εκδώσει βιβλία τους στις Παράξενες Μέρες και θα είναι μαζί μας στο Φεστιβάλ της Άμμου για να μιλήσουν τα βιβλία τους αλλά και να συμμετέχουν σε ένα πρωτότυπο workshop μαζί με τους συγγραφείς που τα κείμενά τους θα επιλεγούν για το φεστιβάλ.

photo_Αποστολος Λαγαρίας μικρη

«Η γάτα του Άρνολντ» είναι το μυθιστόρημα του Απόστολου Λαγαρία που βραβεύτηκε στον περυσινό διαγωνισμό μυθιστορήματος και το 2017 κυκλοφόρησε από τις Παράξενες Μέρες.

2.jpg«Εκεί που δεν το περιμένεις» ονομάζεται η συλλογή διηγημάτων του Αντώνη Τσιρικούδη που κυκλοφόρησε την άνοιξη του 2016 και το φθινόπωρο θα κυκλοφορήσει η δεύτερη έκδοσή της από τις Παράξενες Μέρες.

Ένα από το πρώτα βιβλία των εκδόσεων Παράξενες Μέρες, το Andriana Minouτρίτο στη σειρά της ελληνικής λογοτεχνίας ήταν τα «Παιδικά Νουάρ» της Αντριάνας Μίνου, μια συλλογή κειμένων που δεν τους αρέσουν οι ετικέτες και η τοποθέτησή τους σε κάποιο από τα είδη γραφής. Το βιβλίο κυκλοφορεί σε δεύτερη έκδοση ενώ το φθινόπωρο έρχεται ένα ακόμη βιβλίο της Αντριάνας Μίνου, το «Ονειρωρυχείο» φυσικά από τις Παράξενες Μέρες.

φώτο μαμαΔεύτερο βιβλίο θα παρουσιάσει μέσα στο 2017 από τις Παράξενες Μέρες και η Γεωργία Μαμά, που έκανε την πρώτη της εμφάνιση με την εξαιρετική  συλλογή διηγημάτων «Χρυσόσκονη στη σκιά μου» το 2015

Το eyelands θα φιλοξενήσει όλο το καλοκαίρι κείμενα από τους συγγραφείς των εκδόσεων Παράξενες Μέρες που συμμετέχουν στο Φεστιβάλ της Άμμου. Ένα κείμενο κάθε Τετάρτη, δύο κείμενα από κάθε συγγραφέα, ένα καλοκαίρι με τους συγγραφείς της Άμμου.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s