Η μουσική της Άμμου

apostolosΗ Μαρία Ξυπάκη θα είναι μια νέα παρουσία στο φεστιβάλ της Άμμου, ενώ ο Απόστολος Λαγαρίας (μουσικά: Strange C) θα μας προσφέρει τη μουσική του για τρίτο καλοκαίρι.

Η Μαρία ζει και εργάζεται στο Λονδίνο τα τελευταία 7 χρόνια, όπου και ασχολείται με την καινοτομία στην εκπαίδευση. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών σπουδών του Παντείου πανεπιστήμιου, ενώ έχει εκπληρώσει μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιου του Λονδίνου (University College London) πάνω στη χωροταξία και την αειφόρο ανάπτυξη.

Έχει ασχοληθεί με το τραγούδι και το θέατρο συμμετέχοντας σε παραστάσεις και μουσικά σχήματα. Είναι μέλος του Coocoolili Group στο Λονδίνο όπου μαζί με άλλους performers και μουσικούς εξερευνά μικρές και μεγάλες καθημερινότητες μέσα από την πρόζα, τη μουσική και το τραγούδι.

Παραδείγματα δουλειάς:

**

Ο Strange C κινειται στα μονοπατια της ανεξαρτητης/εναλλακτικης ροκ σκηνης. Εχει κυκλοφορήσει δυο δίσκους με το σχήμα Strange C & ilektra και έχει γράψει μουσική για ταινίες και θεατρικά έργα. Από το 2016 συμμετέχει ως κιθαρίστας στο post-punk συγκρότημα των Toxic Rabbits.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s